OVER TINT VORMGEVING

Sandra ten Vaarwerk is de persoon achter Tint Vormgeving. Geboren en getogen in Beek (gemeente Montferland), voel ik mij heel erg betrokken bij alles wat in mijn woonplaats en ruim daaromheen gebeurt.

Tijd en aandacht besteden aan een opdracht is voor mij belangrijker dan uurtje factuurtje. Hoe zou een (kleine of startende) ondernemer ook ooit de uren kunnen betalen waarin ik nadenk over vorm, beeld en uitvoering?

Dat nadenken doe ik graag in de natuur. De kleuren, structuren en vormen van het Montferlandse landschap inspireren mij en brengen mij weer bij mijn basis. Nuancering, een TINTje donkerder of lichter. De liefde voor de natuur vind je terug in mijn foto’s, schilderijen en natuurlijk in mijn werk.

 

ERVARING

Tijdens diverse opleidingen en cursussen leerde ik veel over vormgeving, design en het maken van websites. Bij reclamebureaus en bij een drukkerij bouwde ik praktijkervaring op voor ik in 2010 mijn eigen ontwerpbureau begon. Als u mijn portfolio bekijkt, krijgt u een indruk van mijn werk. Uiteindelijk bepaalt de klik die u met mij voelt of ik uw boodschap in beeld mag vertalen. Neem daarom contact  met mij op voor een persoonlijke kennismaking.